Masumlar Apartmanı Dizinde Veda mı Gerçekleşiyor?

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 27 bölümü dün akşam ekrana geldi. Son bölümle ilgili başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Deniz Tansel Öngel'in sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

24.03.2021-12:11 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-12:11) Masumlar Apartmanı Dizinde Veda mı Gerçekleşiyor?

Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi 23 Mart salı akşamı yayınlanan 27. bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. 

Artık Naci defterini kapatan Safiye, unutamadığı lise aşkı Naci'yi kalbine gömdü. 

SEN DE UNUTMA BENİ

Dün akşam ekrana gelen 27. bölümün sonunda Safiye'yi canlandıran Ezgi Mola, dizi setinde çekilen bir fotoğrafı Instagram'dan paylaşıp Deniz Tansel Öngel'i de etiketledi. Duygusal bir paylaşıma imza atan Mola, ‘Sen de unutma beni, unutama beni. Tansel’cim’ notunu düştü.

GURUR DUYMAK İÇİN SANA BAKMAM YETER

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel ise Ezgi Mola'nın paylaşımını kendi hesabından alıntıladı ve ‘İnsan olmaktan ve mesleğimden gurur duymak için sana bakmam yeter be canım partnerciğim’ dedi. 


MASUMLAR APARTMANI'NDAN AYRILIYOR MU?

Ezgi Mola'nın bu paylaşımı ise dizinin hayranlarını meraklandırdı. Bu paylaşım, Naci'yi canlandıran Tansel Öngel'in ise diziye veda ettiği yönünde yorumlandı. 

Ancak Tansel Öngel'in Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıp ayrılmadığı ise yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal