Masumlar Apartmanı Ceylan öldü mü, diziden çıktı mı? Masumlar Apartmanı Aslıhan Gürbüz diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde sular durulmuyor.Her hafta reyting rekorları kırılan dizinin bu akşamki bölümünde izleyiciler gene heyecanla ekran karşısında beklemekte.Masumlar Apartmanı dizisindeki Ceylan öldü mü,diziden çıktı mı?Ceylan karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz diziden ayrılıyor mu?tüm izleyenlerin merak ettiği soruların cevaplarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

12.04.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-17:13) Masumlar Apartmanı Ceylan öldü mü, diziden çıktı mı? Masumlar Apartmanı Aslıhan Gürbüz diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından alınarak diziye dönüştürülen Masumlar Apartmanı her hafta salı günü TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.İlk bölümünden bu yana git gide hayran kitlesinin çoğalmasıyla dizi her hafta reyting rekorları kırmaktadır.

Psikoloji ve dramın yer aldığı dizide 3 kardeşin,anneleri tarafından psikolojik şiddetle büyütülüp bambaşka karakterlere bürünmeleri ve kendi içinde hayatla çatışma mücadelelerini izlemekteyiz.

Masumlar Apartmanı Ceylan

Masumlar Apartmanı Ceylan ölüyor mu? Aslıhan Gürbüz diziden ayrılıyor mu?

65.bölümün sonunda Ceylan karakterinin araba sürerken kaza yaptığını görmüştük.Arkasından takip eden Han ise büyük bir şoka tekrar girmişti.İncinin kaza anını tekrar yaşayan Han,tekrar aynı acı ile sınanacak mı? Herkesin bu hafta merak ettiği ceylan sorusunu bu akşam ekranlarda izlemiş olacağız.

66.bölümünde Han'ın Ceylanı hastaneye kaldırdığını görüyoruz.Tüm ailenin bir araya geldiği hastanede bu durum incinin öldüğü zamanı hatırlatır. Han'ın takıntılı derecede aşık olduğu Ceylanın yayınlanan fotoğraflarda kazayı hafif atlatacağı gözükmekte.Bu durumdan fazlasıyla suçluluk duyan Han ise kendini en rahat hissettiği çöplüğüne sığınmakla bulacaktır.Orada karşılaşacağı bir şeyle hayatına yeni bir başlangıç yapacaktır. Gülben ise hem kardeşi han için hemde ablası safiye için fazlasıyla endişelenmektedir.Safiye ise her hafta doktor ziyaretlerinden sonra iyileşme göstermekte.Bu hafta ki bölümünde'de annesiyle hesaplaşmasını ve vedalaşmasını izlemiş olacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal