Masumiyet'in Ünlü İsmi İlayda Alişan, Spor Hocasından Özür Diledi!

Masumiyet dizisinin güzel oyuncusu İlayda Alişan, sosyal medya hesabı üzerinden spor hocasına mesaj gönderdi. Alişan, hocasından özür dilediği bir paylaşımı yayınladı.

04.06.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-15:15)

Adı Masumiyet dizisindeki rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile aşk dedikodularına karışan İlayda Alişan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Sporunu çok ihmal ettiği için hocasının sitem ettiği videoyu paylaşan güzel oyuncu, 'Bundan sonra seni hiç üzmeyeceğim' şeklinde konuştu.


AŞKLARI DOĞRULANDI!

Masumiyet adlı dizinin iki yıldızı Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın yalanladıkları aşk gerçek çıktı. 13. Bölümüyle final yapan Masumiyet dizisinin yasak aşkları Ela ve İlker’in aşkı gerçek çıkınca olanlar oldu! Ardı ardına haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan çift gittikleri tatilde el ele kameralara yakalandı. Geçtiğimiz günlerde 13. Bölümüyle final yapan masumiyet dizisinin genç oyuncuları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün aşk iddiaları doğrulandı. İkili kendileriyle ilgili çıkan aşk haberlerini yalanlarken Bodrum’da el ele yakalandılar. 

KAMERALARI GÖRÜNCE NE YAPACAKLARINI BİLEMEDİLER

Taze çift uzunca bir süre el ele dolaştılar. Aşka gelen Tütüncü sevgilisinin elini öptü. İlişkilerini gizli yaşamak isterken kameralara yakalanan çift panik oldu.

‘ÇIKAN HABERLER YIPRATIYOR!’

Geçen haftalarda haklarında çıkan aşk iddialarını İlayda Alişan sosyal medyadan şu sözlerle yalanlamıştı: ’Uzun zamandır yaşamımda kimse yok, yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor.’ 

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar'ın hayatı 19 yaşındaki kızının yanlış bir insana aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela'nın ilk aşkı, kendi yaşında bir üniversite öğrencisi olması gerekirken babasının başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patron olunca dizide bu yönde şekillendi. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmak isteyen Bahar, ne yaparsa yapsın olacakların önüne geçemeyince olanlar oluyor. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın 19. doğum gününde sonsuz kadar değişir.

OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Tolga Güleç, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü Deniz Işın, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Selen Uçer gibi isimler bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal