Arka Sokaklardan Bomba Ayrılık!

15 yıldır ekranlarda olan sevilen dizi Arka Sokaklardan hayranlarını üzecek bomba ayrılık...

04.06.2021-08:45 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-09:55)

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik diziden ayrılıyor mu? Son zamanlarda Arka Sokaklar dizisinden gelen haberler sadece peş peşe olan ayrılıklar oluyor. 15 yıldır dizi kadrosunda olan Onur Bay’ın diziden ayrılmasının ardından Yüsra Geyik’te diziye elveda diyen isimlerden oldu. Art arda gelen ayrılık haberleri dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Dizide Onur Bay’ın ablası olan Yüsra Geyik’te dizideki kardeşinin ardından veda eden isimlerden olduğu öğrenildi! Şimdiden çok sayıda teklif alan Geyik’in yeni projesi ise en çok merak edilenlerde biri.

ARKA SOKAKLARIN MUHABİRİ 

Yüsra Geyik dizinin son bölümlerinde genç bir muhabiri canlandırırken birçok zorlu olayı haberleştirmek için kendini tehlikeye atıyordu ve babasının yardımlarına ihtiyaç duyuyordu.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşantıları ve İstanbul sokaklarındaki serüvenleri anlatılmaktadır. Polis ekibi, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal