Masumiyet 2. Bölümünde Neler Oldu?

FOX TV’de yayın hayatına yeni başlayan Masumiyet, 3 Mart Çarşamba akşamı izleyici ile buluştu. Büyük bir ilgiyle takip edilen Masumiyet 2. bölümünde neler oldu? Masumiyet dizisinin 2.bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

04.03.2021-09:11 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-09:11) Masumiyet 2. Bölümünde Neler Oldu?

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerinde yer aldığı Masumiyet, 3 Mart Çarşamba akşamı ATV ekranlarında 2. bölümü ile izleyicinin karşısına geçti. Peki Masumiyet 2. bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde…

Yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Masumiyet dizisi, dikkat çeken konusu ile büyük bir ilgi uyandırdı. Konusunun Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut olayından alındığı iddia eden dizide dün akşam neler yaşandı, bir bakalım.

MASUMİYET SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Masumiyet dizisinin 2. bölümünde; başına gelen felaketin ardından hayata tutunmaya çalışan Ela, yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Ela’ya şiddet uygulayıp öldüğünü sanarak yol kenarına atan İlker ise, girdiği cezaevinde mahkumlar tarafından linç edildi. Yaralandığı için de hastaneye kaldırıldı.

10 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ

Bahar, kızı Ela’nın yaşadıklarından İlker’i sorumlu tutarken, İlker’in annesi Hale ise oğlu İlker’in suçsuz olduğunu söyledi. İlker’i cezaevinden çıkarmak isteyen Hale, hastaneye gitti ve Bahar’a 10 milyon dolar teklif etti. Bu parayı, Ela’nın Amerika’ya gitmesini, orada tedavi olmasını ve herkesten uzakta yaşamalarını istediği için verdiğini belirtti. Bahar ise bu teklifi kabul etmedi.

CEZAEVİNDE EVLENDİLER

İlker ve İrem’in nikahının yarım kalmasından dolayı devreye giren Hale, İrem ve İlker’i cezaevinde evlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal