05.09.2022-12:07 (Son Güncelleme:05.09.2022-12:27)


1

Skandallar bitmiyor

Skandallar bitmiyor

MasterChef Türkiye 61. Bölümüyle ekranlara geldi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyesi olduğu yarışmada skandallar bitmiyor.



2

Fatma Nur'un olay sözleri

Fatma Nur'un olay sözleri

Geçtiğimiz haftalarda eleme potasına çıkan Fatma Nur isimli yarışmacı, tekrar potaya çıkınca açtı ağzını yumdu gözünü.



3

Bilerek potaya çıkarıldığını savundu

Bilerek potaya çıkarıldığını savundu

Fatma Nur bu kez potaya başarısız olduğu için çıkmadığını "Bunu takım arkadaşlarım da söyledi herkes de söylüyor. Ben biraz sinirli ve fevri bir insanım. Bu yüzden geliyorum. Ama sorun yok. Bugün potadan çıkacağım. Herkes destek veriyor." sözleriyle ifade etti.



4

Mehmet Şef sordu

Mehmet Şef sordu

Fatma Nur, Mehmet Şef'in "Bugün psikolojin nasıl?" sorusuna "Motivasyonum iyi. MasterChef'te daha yapmak istediğim çok şey var. Size hiçbir şey gösteremedim." cevabını verdi.



5

Somer Şef sitem etti

Somer Şef sitem etti

Geçen hafta potada 5 kadın ve bir erkek yarışmacının olduğunu söyleyen Somer Şef, "Geçen hafta 'Fatmanur potada 5 kadın yarışmacı ve sadece 1 erkek yarışmacı var' diye konuşmuştu. Fakat bu hafta da 5 erkek 1 kadın yarışmacımız var. Tam tersi. Geçen hafta bazı sitemlerde bulunmuştun. "Kadın yarışmacıların üzerine oynanıyor" demiştin. Bugün baktığımızda sadece 1 tane kadın yarışmacımız burada. Hala bu görüşün devam ediyor mu?" dedi.



6

'Kadınlar elenmesin'

'Kadınlar elenmesin'

Fatma Nur ise "Şefim ben hala söylüyorum, ben kalırsam ve bu böyle devam eder ise yine her hafta en az bir kadın potada olacak. Yukarıdaki arkadaşlarımdan birini tabağı hatalı olsaydı onlar potada olacaktı. Ama ben onları çok seviyorum, onlar da bana destek veriyor. Ben hala kadınlar elenmesin istiyorum." dedi.



7

Kadınların geri plana atıldığını iddia etti

Kadınların geri plana atıldığını iddia etti

Kadın yarışmacıların geri plana atıldığını savunan Fatma Nur, "Şefim dışarıdaki profesyonel mutfaklarda da bu böyle. Kadın olduğunda en fazla asistan pozisyonuna kadar yükseltiyorlar. Kadınlar yapamaz diye görüşüyor. Tabii ki bunu sizin için söylemiyorum ama çoğu şef böyle düşünüyor ve kadınlar mutfakta çok fazla çalışamıyor. Ben buna sitem ediyorum açıkçası. Burada da bu böyle. Sizin tarafınızdan değil ama bir nebze kadınları bir tık geriye atıyorlar. 2 hafta içindeki analitiğe bakarsanız görürsünüz" dedi. Şefler ise bu sözlere anlam veremedi.



8

Elenen isim

Elenen isim

Elemenin ilk turunu geçen yarışmacılar Fatma Nur, Görkem ve Burak oldu. Ayaz, Metin ve Onur ise ikinci etabı geçmek için hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda elenen isim Onur oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr