05.09.2022-10:20 (Son Güncelleme:29.01.2023-12:15)


1

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı itiraflarla sık sık adından söz ettiren İrem Derici, bir kez daha sözleriyle gündem oldu.



2

İbrahim Selim'in sunduğu Bu Gece adlı programa konuk olan ünlü şarkıcı itirafıyla ağızları açık bıraktı.



3

Defalarca estetik ameliyatı olan ve göğüslerini de yaptıran İrem Derici, estetik operasyonlarını asla saklamıyor. Hatta estetik itirafıyla herkesi şaşırttı.



4

İrem Derici'nin programdaki samimi açıklamaları dikkat çekti. Özellikle ilgi manyağı olduğunu belirten ünlü şarkıcı bir kez daha utanmadığını gösterdi.



5

İrem Derici, İbrahim Selim'in sorduğu "Vücudunda en sevdiğin bölge neresi?" sorusuna öyle bir cevap verdi ki herkes şaştı kaldı.



6

İrem Derici o soruya, "Aa memelerim. Çok seviyorum çünkü gerçek değil. Hayatımın yatırımıdır yani ben yaptırdığım dönem Euro-dolar böyle değildi. 4 bin Euro'ya yaptırdım ben bunları satsam hepimiz köşeyi döneriz. Ve güzel yapıldı yurt dışında tanıştığım insanlar hiç anlamıyor. Bayılıyorum memelerime" yanıtını verdi.



7

Bunun üzerine İbrahim Selim'in "Çok güzel anlattın" cevabından sonra İrem Derici'nin "Bir göresiniz geldi di mi" sözleri tepki çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr