MasterChef'te olay hareket! Yarışmacının yaptığı hareket karşısında jüri adeta birlik oldu! "Bakalım hakkını verecek misin bu koltuğun?"

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterCheff Türkiye'de yeni sezon heyecanı başladı. Ön eleme bölümleriyle ekrana gelen yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Yaptığı tabakla şeflerden tam puan alan yarışmacı öyle bir harekette bulundu ki şefler birlik oldu. İşte, MasterChef'te herkesi şaşırtan o anlar...

04.07.2022-14:12 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-14:40) MasterChef'te olay hareket! Yarışmacının yaptığı hareket karşısında jüri adeta birlik oldu! "Bakalım hakkını verecek misin bu koltuğun?"

Survivor yarışmasının final yapmasıyla birlikte ekran macerasına başlayan MasterChef Türkiye'de bu sezon yine birbirinden renkli anlar yaşanıyor. Kadroya girebilmek için ön elemeyi geçmeye çalışan yarışmacı adayları bütün marifetlerini şeflerin karşısında sergiliyor.

Tüm yarışmacılar bir üst tura geçmek için çabalarken dün yayınlanan bölümde ekrana gelen yarışmacının hedefi biraz farklıydı. 25 yaşında olan Büşra Zambak beş dakikalık sürede çıkardığı tabağıyla jüri üyelerini etkilemeyi başarırken iddialı sözleri ve mesleği ile de dikkat çekti.

Yaptığı iş ve sevimli tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacı, ünlü iş kadını Güler Sabancı da dahil pek çok üst düzey yöneticiye yemek hazırladığını belirtti. Yarışmacının verdiği bilgi sonrasında Mehmet Şef Büşra'ya, üst tura geçtiğinde Güler hanımın onu destekleyip desteklemeyeceğini sordu. Bu soru üstüne Büşra Zambak, Güler Hanım'ın pek çok kadına destek olduğunu, kendisini de yalnız bırakmayacağını söyledi.

 mastercheff türkiye

Ancak yaptığı tabakla 3 jüri üyesinden de evet alan yarışmacı bununla yetinmedi. Büşra Zeybek, evet aldıktan sonra Mehmet Şef'in koltuğuna oturarak hedefinin yüksek olduğunu gösterdi. Yarışmacının bu hareketi jüri üyeleriyle birlikte seyirciyi de gülümsetti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal