MasterChef’te finale adım adım: İkinci yarı finalist belli oldu! Kıran kırana mücadele sürüyor

Ekranların fenomen programı MasterChef Türkiye’de final heyecanı giderek artıyor. Metin, Ayaz ve Görkem arasında gerçekleşen yarı finalist mücadelesinde kazanan kişi Metin oldu. Şeflerden 64 puan alan Metin, yarı finale çıkan ikinci isim oldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

07.01.2023-11:17 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-17:41) MasterChef’te finale adım adım: İkinci yarı finalist belli oldu! Kıran kırana mücadele sürüyor

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürilik yaptığı MasterChef Türkiye programında büyük final için geri sayım heyecanı artarak sürüyor. Yarışmacılar Metin, Görkem ve Ayaz arasında yapılan yarı final mücadelesinde tüm hünerler sergilenirken, günün sonunda yarı finale yükselen isim belli oldu. Metin, Ayaz ve Görkem arasında gerçekleşen yarı finalist mücadelesinde kazanan kişi Metin oldu. Şeflerden 64 puan alan Metin, yarı finale çıkan ikinci isim oldu.

MasterChef’te 3’lü heyecan

MasterChef’te yarı finalist olmak adına kıyasıya mücadele veren yarışmacılar üç ayrı oyun oynadı. Her etapta farklı tarzlarda yemekler yapan yarışmacılar oldukça zorlandı. İlk etapta somon pizza yapılması istendi. ikinci etapta yedi çeşit bitki yağı verilen yarışmacılardan yaratıcılık yemeği yapmaları istendi. Üçüncü ve son etapta da yarışmacılardan Şef Danilo Zanna'ya ait imza tabağının yapılması istendi.

MasterChef İkinci Yarı Finalist Kim

Danilo Zanna’nın imza tabağı

Programın son etabında Şef Danilo Zanna’nın imza tabağı yapıldı. ‘Denizden Bir Gün’ ismini verdiği tabak morina balığından yapılıyor. Oldukça hassas olan tabak için yarışmacılara yeterli süre verildi. Verilen sürenin sonunda son puanlamalar yapıldı. Ayaz'ın tabağında balık tam pişmemiş, Görkemde ise eksiklikler vardı. Metin'in tabağı ise en beğenilen tabak oldu. Metin bu etapta en yüksek puanı alan yarışmacı oldu.

İkinci yarı finalist belli oldu

Birinci yarı finalist Kıvanç olmuştu. Bu akşamki bölümde zorlu geçen etapların ardından Ayaz 53 puan, Görkem 58 puan ve Metin 64 puan aldı. Gecenin toplamda gecenin en yüksek puanı olan 64 puanı alarak Metin birinci oldu. Metin'in sevinci görülmeye değerdi.

Heyecan hiç düşmedi

Saat 21.00’da başlayan MasterChef’te heyecan gecenin sonuna kadar bir an olsun dinmedi. Yarışmacılar her etapta çok aşamalı tabaklar yaptılar. Metin, Ayaz ve Görkem’in kıyasıya yarıştığı gecede kazanan Metin Yavuz oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal