MasterChef Türkiye yeni sezon jürileri kimler?

4 sezondur TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programının 5.si için hazırlıklar başladı. Geçtiğimiz yıl Hasan Biltekin ile Eren Kaşıkçı final oyununda ter dökerken 2021-2022 sezonunun birincisi Eren Kaşıkçı oldu. Bu sezon programın ekrana geleceği açıklanırken jüri yerinde bir değişiklik olup olmadığı merak ediliyor. İşte MasterChef Türkiye hakkında tüm merak edilenler…

23.06.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-14:39) MasterChef Türkiye yeni sezon jürileri kimler?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef, 5 sezonuyla ekranlara geliyor. 2018 yılında yayın hayatına başlayan program devam eden yıllarda da ekrana geldi.Program tarafından belirlenen bir mekanda seçmeler yapılırken yeni sezon yarışmacılarının da kim olacağı belirleniyor. Seçmelerin tamamlanması ile birlikte programın çıkış tarihi açıklandı. MasterChef hayranları jüri üyelerinde bir değişiklik olup olmadığını araştırmaya başladı. Programın ne zaman başlayacağı ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte MasterChef Türkiye hakkında tüm merak edilenler…

MasterChef Türkiye 2022-2023 sezonu ne zaman başlıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yeni sezonda ekranlarda yer alacak. Programın ne zaman yayınlanacağı merak edilirken MasterChef Türkiye’nin yayın tarihi açıklandı. MasterChef Türkiye yeni sezonu 1 Temmuz Cuma günü başlayacak.

MasterChef Türkiye Jüri Üyeleri Değişti Mi

MasterChef jürileri değişti mi?

MasterChef Türkiye programında geçtiğimiz sene jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda yer almayacağı açıklaması yapıldı. Mehmet şef ve Acun Ilıcalı arasında bir anlaşmazlık yaşandığı ve bu nedenle yeni sezonda Mehmet Yalçınkaya’nın jüri koltuğunda oturmayacağı söylentileri yer aldı. Ancak 2022-2023 sezonu için yayınlanan tanıtım fragmanında Mehmet Şef de yer aldı. Programda yer alan Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın da yeni sezonda ekranda olacağı görüldü. Yeni sezon için herhangi bir jüri değişikliği yapılmadı.

MasterChef Türkiye geçmiş sezon şampiyonları kimler?

İlk kez 2011 yılında Show TV'de yayınlanan MasterChef Türkiye programı 2018 yılında TV8 ekranlarına taşındı. 2011'de ekrana gelen programda Muzaffer Şenduran şampiyon olurken 2018'de Uğur Karadaş,2019'da Cemre Uyanık, 2020 yılında Serhat Doğramacı 2022 sezonunda Eren Kaşıkçı şampiyon oldu.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal