MasterChef Emir ve Danla Bilic Sevgili mi?

MasterChef yarışmacısı Emir Elidemir'in son paylaşımı, Danla Bilic ile hakkında çıkan aşk iddialarını kuvvetlendirdi. Peki MasterChef Emir ile Danla Bilic sevgili mi? İşte detaylar...

29.01.2021-13:14 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-13:14) MasterChef Emir ve Danla Bilic Sevgili mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen yemek programı MasterChef, 3.sezon finalini yaparak ekranlara ara vermişti. Sezonun favori isimlerinden biri olan MasterChef Emir, yarışmada 3. olarak programa veda etmesine rağmen yakışıklılığı ile sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olmuştu.

Daha önce yakın arkadaş oldukları konuşulan Danla Biliç ile MasterChef Emir'in aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü. İkili hakkında çıkan aşk iddiaları birçok kişi tarafından merak edildi. MasterChef Emir ile Danla Bilic sevgili mi? MasterChef Emir ile Danla Bilic aşık mı?

MASTERCHEF EMİR, DANLA BİLİC İLE SEVGİLİ Mİ?

MasterChef Emir'in sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraftan sonra Danla Bilic ile aşk yaşıyor iddiaları çok konuşulan konulardan biri oldu.

MasterChef jürisi Mehmet Şef'le en beğendiği fotoğrafı paylaşmasını isteyen takipçisine, Mehmet Şef'in Danla Bilic ile olan fotoğrafını kullanarak cevap vermesi dikkat çekti. İkiliden henüz bir açıklama gelmezken hayranlar, aralarında bir ilişki olup olmadığını sorguluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal