MasterChef bu hafta kim elendi? 19 Kasım 2023 MasterChef AllStar’a kim veda etti?

MasterChef Allstar’da bu hafta kim elendi sorusu izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Kıyasıya bir rekabet içerisine giren yarışmacılardan hangilerinin MasterChef’e veda ettiğini öğrenmek isteyen seyirciler internetten araştırmalarını sürdürüyor. İşte 19 Kasım MasterChef’ten elenen isim…

20.11.2023-17:20 - (Son Güncelleme: 20.11.2023-17:20)

TV8 ekranlarında milyonlarla seyirciyle buluşan MasterChef Allstar 2023’te eleme heyecanı yaşandı. Tezgah başına geçerek kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan hangisinin bu hafta elenen isim olduğunu öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek MasterChef bu hafta kim elendi? 19 Kasım 2023 MasterChef AllStar’a kim veda etti? sorularıyla araştırmalarını sürdürüyor. 

MasterChef eleme adayları kim?

MasterChef Allstar’da bu haftanın eleme adayları Esra, Dilara, Ayaz, Eren, Batuhan, Tolga ve Hasan oldu.

MasterChef Kim Elendi 19 Kasım 2023

MasterChef bu hafta kim elendi?

Masterchef Allstar'da 18. hafta geride kaldı. Kıyasıya rekabetin baş gösterdiği haftada yarışmacılar önce takım oyununu kazanmak için ardından ise potaya girmemek için ter döktü. Bazılarının çabasının yetmediği gecede 7 isim eleme potasına dahil oldu. 

Şeflerin damla sakızı ve kereviz ile yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istediği yarışmacılardan Ayaz, MasterChef’te bu hafta elenen isim oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal