MasterChef 2022 ne zaman başlıyor? MasterChef Türkiye yayın günleri ve 1. bölüm tarihi

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Peki MasterChef 2022 ne zaman başlıyor? İşte MasterChef Türkiye yayın günleri ve 1. bölüm tarihi...

24.06.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-10:15) MasterChef 2022 ne zaman başlıyor? MasterChef Türkiye yayın günleri ve 1. bölüm tarihi

TV8 ekranlarının fenomen yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye’de yeni sezonun ne zaman başlayacağı programın sevenlerinin birinci gündem maddesiydi. Sonunda beklenen oldu ve MasterChef Türkiye’nin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte MasterChef Türkiye’nin ne zaman başlayacağı ve hangi gün ekranlarda olacağı merak edilmeye başlandı. MasterChef Türkiye yayın günleri ve 1. bölüm tarihini öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor.

MasterChef 2022 ne zaman başlıyor?

TV8’in reyting rekortmeni yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye’de geçen sezon Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu jüri üyeleri olarak yer almıştı. Heyecan dolu geçen sezonun finalinde ise Eren Kaşıkçı şampiyonluk ipini göğüslerken, Hasan Biltekin ise ikinci sırada yer almıştı.

MasterChef Türkiye yeni sezon

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda da yine birbirinden heyecan dolu anlar ve lezzet dolu tabaklar olması bekleniyor. MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu 1 Temmuz 2022 Cuma gününden itibaren TV8 ekranlarında olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal