Konuşanlar neden yok, neden yayınlanmadı? Konuşanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Son dönemlerin en çok ilgi gören talk showlarından Konuşanlar, Hasan Can Kaya'nın başarılı sunuculuğu ile devam ediyor. Her hafta gerek stüdyodaki misafirleri gerek ekran başındaki izleyiciyi kahkahalara boğan programın heyecanla beklenen yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı. Peki, Konuşanlar'ın yeni bölümü neden yayımlanmadı? Konuşanlar yeni bölüm tarihi mi değişti? İşte konuyla ilgili merak edilenler...

24.06.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-10:15) Konuşanlar neden yok, neden yayınlanmadı? Konuşanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İlgiyle takip edilen Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programı dijital içerik platformu EXXEN'de seyirci karşısına çıkıyor. Her hafta yeni bölümü heyecanla bekleyen Konuşanlar sevenleri, bu hafta yeni bölüm yayınlanmayınca, "Konuşanlar yeni bölümü yok mu? Konuşanlar bitiyor mu?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Konuşanlar yeni bölümü hakkında bilgiler...

Yayın yolculuğuna YouTube'da başlayan ardından EXXEN platformuna geçen Konuşanlar programı, ikinci sezonuyla seyirciyi güldürmeye devam ediyor. Her hafta Cuma günü yeni bölümüyle kahkaha tufanı yaşatan programın bugün yayınlanması gereken yeni bölümü EXXEN platformunda yer almadı.

 konuşanlar yeni bölüm neden yok

Konuşanlar yeni bölüm yok mu?

Konuşanlar programının bugün yayınlanması gereken yeni bölümü EXXEN platformunda paylaşılmadı. Yaşanan durum sonrasında programın neden yayınlanmadığı araştırılırken, konuyla ilgili EXXEN'den herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal