Masterchef 2022 jürileri belli oldu mu, ayrılan, yeni gelen var mı? TV8 Masterchef yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ekranların fenomen programı MasterChef Türkiye'nin yeni sezon ilk fragmanı seyirciyle buluştu. Programın yeni sezonu sezonu heyecanla beklenirken, seyirci programa dair detayları merak etti. Peki, MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak? MasterChef Türkiye yeni sezon jüri isimleri belli oldu mu? İşte MasterChef Türkiye'nin yeni sezon bilgileri...

21.06.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-11:43) Masterchef 2022 jürileri belli oldu mu, ayrılan, yeni gelen var mı? TV8 Masterchef yeni sezon ne zaman başlıyor?

TV8'in ilgiyle takip edilen yemek programı MasterChef başvuruları başladı. Her sene binlerce kişinin başvuru yaptığı ancak aralarından 16 kişinin ana kadroya girmeye hak kazandığı programın yeni sezonuna dair detaylar merak ediliyor. Peki, MasterChef Türkiye yeni sezon yayın tarihi belli mi? MasterChef Türkiye'nin jürileri değişti mi? Detaylar haberimizde...

Masterchef Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yeni sezonu heyecanla beklenen MasterChef Türkiye'nin ilk tanıtım filmi ekranlara geldi. Ekrana gelen tanıtımda programın yayın tarihiyle ilgili bir bilgi yer almadı. Ancak, şuan yayında olan Survivor yarışmasının finalinden sonra MasterChef Türkiye'nin başlayacağı düşünülüyor.

 mastercheff türkiye 2022 ne zaman başlıyor

MasterChef Türkiye jürileri değişti mi?

Seyirci tarafından en çok merak edilen konulardan biri de jürilerin değişip değişmediği. Bir süre önce ortaya atılan iddialarda Mehmet şefin yarışmadan ayrıldığı yeni gelen ismin ise Arda Türkmen olduğu söyleniyordu. Ancak, konuyla ilgili gerek şeflerden gerek Acun Ilıcalı'dan doğrulayıcı bir açıklama gelmedi.

Bu doğrultuda, programın jürilerinin değişmediği yine aynı jüri kadrosuyla yayına devam edeceği düşünülüyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal