Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı izleyicilere bir iyi bir de kötü haber verdi. Programın bir diğer sunucusu olan Hakan Ural, Namlı hakkında merak edilenleri açıkladı. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

21.06.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-11:11) Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta neden yok?

Hafta içi her gün ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı’nın programda yer almaması izleyicilerin gözünden kaçmadı. Güzel sunucunun neden programda yer almadığı hakkında açıklama Hakan Ural’dan geldi. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

Nur Tuğba Namlı hamile mi?

Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Nur Tuğba Namlı iki çocuğunun ardından sevenlerine üçüncü bebek müjdesini de verdi. Ancak güzel sunucu bir de üzücü haber paylaştı. Nur Tuğba Namlı’nın üçüncü bebek haberini veren Hakan Ural, "Nur Tuğba hamile. Ailemize biri daha katılacak. Cinsiyeti ise erkek" sözlerini dile getirdi.

Nur Tuğba Namlı Neden Programda Yok

Nur Tuğba Namlı’dan üzücü haber geldi

Bebek beklediğini açıklayan Namlı, koronovirüs testinin de pozitif çıktığını açıkladı. Namlı üzücü haberi şu sözlerle duyurdu:

"Herkese merhaba, bu fotoğrafı bugünkü yayından... Bilerek seçtim çünkü iyi olduğumu sizinle paylaşmak istedim. Bugün belimin ağrısı nedeniyle tedbiren yaptırmış olduğum Covid 19 testim pozitif çıktı.”

Covid-19 testinin pozitif olduğunu söyleyen Namlı, açıklamanın devamında hafif semptomlarla hastalığı geçirdiğini de vurguladı. Hamile olmasının bağışıklığını daha da güçlendirdiğini söyleyen Nur Tuğba Narlı, bebeğinde kendisinin de iyi olduğunu söyledi.

Nur Tuğba Namlı'dan Üzücü Haber

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal