Maskülen Tarzı Feminenleştirmenin Yolları

Maskülen kıyafetler son dönemlerin en sık tercih edilen parçalarından biri. Fakat maskülen parçanızı feminen tarzda da kullanmak isteyenler için tüyolar hazırladık.

21.04.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-14:30) Maskülen Tarzı Feminenleştirmenin Yolları

Maskülen tarza sahipsiniz ama ara ara feminen bir görüntü elde etmek mi istiyorsunuz? Merak etmeyin sizler için maskülen bir kıyafeti feminenleştirmenin yollarını hazırladık.

MASKÜLEN TARZI FEMİNENLEŞTİRMENİN YOLLARI

Blazer Ceketlerin İçine Dantelli Büstiyer Giyin

Blazer ceketler en çok tercih edilen maskülen parçalardan biri. Onları feminenleştirmenin en hızlı yolu ise içine dekolteli ve dantelli büstiyerler giymek. Anında feminen bir görüntü elde edeceksiniz.

Doğru Aksesuarları Feminenleştirin

Maskülen kıyafetler giydiğiniz zaman takılarınızı biraz abartırsanız daha şık ve feminen bir görünüm yakalarsınız. Küçük küperler, sade kolyeler yerine biraz abartılı parçalara gidin. Halka küpeler ideal.

Bol Sweatshirt'ünüzü Elbise Yapın

Bol sweatshirt'ünüzü elbise olarak giyebilir ve bu kıyafetin maskülen duruşunu başarılı bir şekilde değiştirebilirsiniz. 

Takımların Altına Stiletto Tercih Edin

Kadınların özel gecelerde tercih ettiği görünümlerden birisi de smokin görünümlü pantolon ve ceket takımlar oluyor. Bu takımları içlerine derin dekolteli bluzlar ve yüksek ökçeli stilettolarla birlikte giyebilir dudaklarınıza ise mercan kırmızısı bir ruj sürerek son derece feminen bir stil yakalayabilirsiniz.


Asker Postallarını Mini Etekle Giyin

Geniş tabanlı loafer ayakkabı modelleri son yılların en çok tercih edilen kadın ayakkabılarından biri. Doğru parçalarla birlikte giyildiğinde oldukça kaliteli görünen bu ayakkabıları kısa spor elbiselerinizle daha kadınsı bir hale sokabilirsiniz.

Loafer Ayakkabılar Maskülen Olmak Zorunda Değil

Geniş tabanlı loafer ayakkabı modelleri son yılların en çok tercih edilen parçalarından biri. Doğru parçalarla birlikte giyildiğinde oldukça kaliteli görünen bu parçayı kısa spor elbiselerinizle daha kadınsı bir hale sokabilirsiniz.

Ceketleri Değişin

İstediği kadar maskülen takımlar giysin. Dekoltesi olan bir kadın nasıl maskülen görünebilir ki? İçinize feminen bir parça tüm görünümünüzü değiştirin.

Abartılı Makyajlar Yapın

Her zaman makyaj yapan biri olmasanız bile maskülen kıyafetler giydiğinizde makyajı biraz abartabilirsiniz. Böylelikle 'Ben buradayım' dersiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal