Mart Ayı Magazin Raporu Yayınlandı!

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Mart ayı magazin raporunu açıkladı. Böylelikle en popüler ünlü isimler belirlenmiş oldu!

16.04.2021-16:01 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-16:01) Mart Ayı Magazin Raporu Yayınlandı!

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Mart ayı magazin raporunu açıkladı. Raporda, magazin ve sanat camiasında son bir ayda gündemi oluşturan gelişmeler ve en çok konuşulan ünlü isimler belirlendi.

MTM, Mart ayında ünlülerin yaşadığı olayları ve konuşulan başlıkları ele aldı ve 'Mart Ayının En Çok Konuşulan Ünlü İsimleri' listesini açıkladı.

Rasim Öztekin ay boyunca toplam 70 bin 754 haberde anıldı.

Demet Akalın, Mart ayı boyunca toplam 3 bin 610 habere adını yazdırarak, hazırlanan listesinin dördüncü sırasında yerini aldı.

Hande Erçel Mart ayı boyunca medyada 2 bin 809 habere adını yazdıran güzel oyuncu, hazırlanan listede sekizinci sırada yer aldı.

DİĞER GELİŞMELER

Sunucu ve gazeteci Müge Anlı, çözdüğü vakalarla gündeme gelerek Mart ayında 4 bin 568 haberle listeye girdi.

Son dönemde çıkardığı yeni şarkının yanı sıra dijital platformda yayınlanan dizideki rolüyle de gündeme Gelen Aleyna Tilki'nin, Demet Akalın'ın yaptığı ‘Dünya starı olacağım dedi, çocuk dizisinde oynuyor’ açıklamasından sonra yaşadığı polemik Mart ayına damga vurdu. Tilki ay boyunca toplam 2 bin 650 habere konu oldu.

Beşiktaş Levent'teki 3 katlı villasının bodrum katında, jeneratör odasındaki elektrik panosunun tutuşması sonucu yangın çıkmasıyla gündeme gelen Cem Yılmaz ise Mart ayında 2 bin 457 haberle listede yerini aldı.

Masumiyet dizisinde Hale karakterini canlandıran Hülya Avşar, 31 Martta yayınlanan bölümde yüzüne uygulanan filtre ile de gündeme gelerek toplam 2 bin 283 haberde yer aldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal