Marmara Denizi'nde 2 Bin Kişilik Feribot Mahsur Kaldı!

Marmara Denizi'nde Yener C. adlı arabalı yolcu feribotu arıza yapınca, korku dolu anlar yaşandı. Denizin ortasında, mahsur kalan vapurda yaklaşık 5 bin kişinin olduğu iddia edildi.

04.08.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 04.08.2020-14:48)

Gece saatlerinde Marmara Denizi’nde yaşanan olayda, Avşa’dan saat 16.00’da çıkan Yener C. adlı arabalı yolcu feribotu, anlaşılamayan bir nedenden dolayı arıza gerçekleşti.

Denizin ortasında kalan feribot, yüzrece kişinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Feribotta içindeki elip ve yolcuların durumu bildirmesinin ardından Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyet ekipleri, işlem başlattı.

Söz konusu arıza nedeniyle 6 saatlik yolculuk 10 saatte sona erdi. Saatler sonra vapurdan inen yolcuların ulaşım aracı bulamadıkları için öfkeli olduğu da dikkatten kaçmadı.

Diğer taraftan söz konusu araızanın nedeninin kaptanın alkollü olduğundan kaynaklı olduğu bildirildi.Kameralara yansıyan görüntülerde vatandaşın  coronavirüs önlemlerini ihlal ettiği gözden kaçmadı.

KAPTAN ALKOLLÜYDÜ

Olay yeri görgü tanıklarından Reyhan Koçer, yaşanan zor durumu şöyle açıkladı: 'Kaptan alkollüydü, gemide giderken de 3 bayanla birlikte oynaya oynaya bizi 3 saat geç bıraktı.

'Gelirken de bayanları almadan gitmem' dedi. Gemide araç hariç 2 bin kişi vardı, neredeyse 5 bine yakın kişi vardı.

Çoluk çocuk hep perişan ve yerlerdeydi. Böyle bir adaletsizlik olur mu? Paramızla rezil olduk. Böyle bir terbiyesizlik yok. Ne ateşimiz ölçüldü ne biletimiz kontrol edildi. Sadece maske ile iş olmaz.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal