Markus Gisdol Galatasaray Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol, kendi sahalarında temsilcimiz Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

22.10.2021-12:36 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-12:36) Markus Gisdol Galatasaray Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

UEFA Avrupa Ligi E grubu 3. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray, lider olarak gittiği Rusya'dan aldığı galibiyet ile lider olarak dönmeyi başardı.

KEREM AKTÜRKOĞLU GALİBİYETİ GETİRDİ

Rusya'da beraberlikle devam eden karşılaşmanın son bölümüne doğru girilirken temsilcimiz Galatasaray'da oyuna sonradan dahil olan Kerem Aktürkoğlu, Lokomotiv Moskova ağlarını havalandırarak takımımıza galibiyeti getirdi.

RUS EKİBİNİN ŞANSI İYİCE AZALDI

Lokomotiv Moskova'nın Galatasaray mağlubiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi D grubundan çıkma şansı iyice azalırken umutları tükenen Ruslar maçın ardından umut dolu açıklamalarda bulundu.

MARKUS GİSDOL'UN AÇIKLAMALARI

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Markus Gisdol, Galatasaray mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

MAĞLUBİYETE RAĞMEN DOĞRU YÖNDE İLERLİYORUZ

Takımımız 75 dakika boyunca güzel performans gösterdi. Maalesef şansımızı kaybettik ancak takımımız domine etti. Ancak futbolda gol sayısı noktayı koyar. Doğru yönde ilerliyoruz. Yolun sonuna geleceğimizden eminim.

SAKAT OYUNCULARIMIZ BİZİ ÇOK ZORLADI

Rakibimiz iyi savunma yaptı. Biraz zorlandık ve gol atamadık. Hatta rakibimize biraz özendim. Çünkü oyunu tazelemek için yeterli güce sahip değildik. Galatasaray değişiklik yaparak oyunu tazeleyebildi. Bildiğiniz üzere sakatlanan oyuncularımız var ve oyuncu değişikliği yapmak için şansımız yoktu.

GRUPTAN ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Elbette bugünkü mağlubiyetten sonra hayatımızı zorlaştırdık. Her halükarda gruptaki pozisyonumuzu iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal