Beşiktaş, Kanadalı Yıldızı Cyle Larin'in Transferine Onay Verecek!

Siyah beyazlılarda Cyle Larin krizi devam ediyor. Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Cyle Larin yönetimden yeni bir kontrat beklerken, siyah beyazlı yönetim yeni bir hamle yapmayı planlıyor.

22.10.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-12:00) Beşiktaş, Kanadalı Yıldızı Cyle Larin'in Transferine Onay Verecek!

Siyah beyazlılarda Cyle Larin krizi kaldığı yerden devam ediyor. Siyah beyazlıların sözleşme uzatmak için teklifte bulunduğu fakat maddi konularda anlaşmaya varamadığı futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun ara transfer döneminde takımdan gitme ihtimalinin çok yüksek olduğu aktarılıyor.

BEŞİKTAŞ'TA CYLE LARİN KRİZİ ÇÖZÜLEMEDİ

Siyah beyazlılarda yeni sezonda hiç 90 dakika sahada kalmayan Kanadalı futbolcu Cyle Larin; ligde 1 gol ve 1 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Sporting Lizbon'a karşı 1 gol kaydetti. Geçen sezon ilk 9 haftada 5 gol atan Kanadalı yıldız Cyle Larin ile ipler resmen kopma noktasına geldi. Hali hazırda 1.5 milon euroya oynayan Kanadalı yıldızın menajeri 2.2 milyon euro'da diretmeye devam ediyor. 

Beşiktaş yönetimi ise 1.5 milyon euro'nun üzerine çıkmayı asla düşünmüyor. Bu anlamda Kanadalı yıldız Cyle Larin'e devre arasında gelecek sıcak teklifler büyük bir dikkatle beklenilmeye başlandı.

CYLE LARİN GEÇEN SEZONU UNUTTURDU

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin geçen sezon siyah beyazlıların çifte kupalı zaferinde çok büyük pay sahibi olmuştu. Geçen sezon Beşiktaş'ın hem Süper Lig'i hem de Türkiye Kupası'nı kazanmasında çok büyük rol oynayan futbolcu, yeni sezonda geçen sezonu resmen unutturdu. Futbolcu yeni sezonda geçirmiş olduğu sakatlıkların ardından uzun süre siyah beyazlı formayı giyemedi. Yeni sezonda ise çıktığı maçlarda tam istenileni veremedi. Bu anlamda Beşiktaş'ın futbolcunun formu daha çok düşmeden iyi bir teklife transfer etmek istediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal