Galatasaray'ın, Lokomotiv Moskova Zaferinin Ardından Fatih Terim'den Önemli Açıklamalar Geldi!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray E Grubu'ndaki üçüncü maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Fatih Terim önemli açıklamalar yaptı.

22.10.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-09:44) Galatasaray'ın, Lokomotiv Moskova Zaferinin Ardından Fatih Terim'den Önemli Açıklamalar Geldi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi'nde aldıkları önemli üç puandan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim yaptığı açıklamalarla büyük dikkat çekti.

FATİH TERİM'İN LOKOMOTİV MOSKOVA ZAFERİ AÇIKLAMASI

Galatasaray, zor Rusya deplasmanında Lokomotiv Moskova karşısında üç puan almasını bildi. Galatasaray aldığı zaferle büyük yankı uyandırdı. Sarı kırmızılılar, aldığı bu zaferle gruptaki liderliğini pekiştirdi. Aslan'ın aldığı galibiyetin ardından takımın deneyimli teknik adamı Fatih Terim önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in açıklamaları büyük ses getirdi.

Fatih Terim zaferin ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşamın anahtarı acelemiz yoktu. Mağlup olmamak bizim için önemliydi, galip gelmek çok güzeldi. Berabere dönsek bile avantajlı olacaktık, acele etmeden aklımızdakileri uyguladık. Tam istediğimiz gibi tek paslarla gecenin golünü attık."

"Fazla pozisyon vermedik, ikinci toplarda biraz sıkıntı çektik. Dönen topları kullanmaya çalıştılar. Tecrübeli veya genç oyuncu ayrımı yapmaksızın her oyuncum iyi takım olmakta ısrarcılar. Genç oyuncular gereğini yapıyorlar."

"Rakiplerimizin de berabere kaldığı bir gecede bizim 7 puana ulaşmamız önemliydi. Lokomotiv'le evimizde oynayacağız, Marsilya da evinde Lazio'yu ağırlayacak. Kolay değil ama iyi gidiyoruz ve bundan son derece memnunum. Tüm Galatasaraylılara selamlar."

Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar gerek Galatasaray camiasında gerek Galatasaray taraftarlarında büyük yankı uyandırdı. Fatih Terim'in, Moskova deplasmanında aldığı kritik zafer ülkemiz adına da çok büyük önem taşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal