Vitor Pereira'dan Royal Antwerp Maçının Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde kendi sahalarında Belçika Ligi ekibi Royal Antwerp ile oynadıkları karşılaşmada alınan beraberliğin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21.10.2021-23:26 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-23:31) Vitor Pereira'dan Royal Antwerp Maçının Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi D grubu 3. karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında grupta puanı bulunmayan rakibi Royal Antwerp ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

VİTOR PEREİRA'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ; 

TECRÜBEYE İHTİYACIMIZ VAR

Benim için en önemli şey, bu takımda ruh var. İyi bir takımımız var, takım ruhuna sahip takımımız var. İyi oynadığımız bölümler oluyor ama düzeltmemiz gereken anlar da oluyor. Bir kişi bile 'Bu takım koşmadı, mücadele etmedi' diyemez. Biz yeni bir takım inşa etmeye çalışıyoruz. Tecrübe ve istikrara ihtiyacımız var.

UEFA AVRUPA LİGİ SEVİYESİNDE DEĞİLİZ

Hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Baskımızı kompakt yapamadık. Oyun, sürekli hızlı geçişler şeklinde oynandı. Hızlı oynamak istedik. İlk yarının özeti buydu. İlk yarıya göre ikinci yarıda kompakttık. Fakat rakibimiz 2-2'yi buldu. Görmek istediğim görüntü 2-2'den sonraydı. Benim bunları düzeltmem gerekiyor. Kulüpte herhangi biri Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz.

TRABZON MAÇINDAN SONRA BELKİ DE...

Benim yapmam gereken oyunculara bunu aşılayabilmek. Bazen bunu yapıyoruz bazen yapamıyoruz. 90 dakika boyunca oyun çok hızlı oynandı, sürekli geçiş oyunları gördük. Çok koştuk ama iyi anlamda değil. Trabzonspor maçından sonra yapmam gereken belki de takım ruhunu yüksek tutmayı becerebilmeliydim. Gol yiyince çok hızlı oynamaya çalışıyoruz. Bir an önce gol atmalıyız diye hızlı oynuyoruz. Bu şekilde oyunu kontrol etmeniz mümkün değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal