07.02.2022-17:13 (Son Güncelleme:07.02.2022-17:13)


1

Süper Lig'de son olarak Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Marius Sumudica ile ilgili ortaya atılan cinsel taciz iddiaları gündeme bomba gibi düştü.



2

Ülkemizde Kayserispor, Gazişehir, Çaykur Rizespor ve son olarak Yeni Malatyaspor'da görev alan Rumen teknik adam Marius Sumudica hakkında eski tercümanının ortaya attığı iddialar herkesi şaşkına çevirdi.



3

50 yaşındaki Marius Sumudica'nın eski tercümanı olan Oğuzhan Erdoğmuş, Radyospor'da Salim Manav'ın programında yaptığı açıklamalarda ortaya çok ilginç bir iddia attı.



4

Bu zamana kadar görev aldığı takıma saygısı nedeniyle konuşmadığını söyleyen Oğuzhan Erdoğmuş, Marius Sumudica'nın futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunduğunu açıkladı!



5

Oğuzhan Erdoğmuş : Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'da görev aldığı dönem Malatya camiasına saygımdan dolayı konuşmamıştım. Hatırı sayılır insanlar da araya girmişti. Şimdi rahatça konuşabilirim. Marius Sumudica futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu. Bunu isterseniz ispat da edebilirim.



6

Rumen teknik adamın bugün Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'daki görevine son verilmişti. Marius Sumudica, görevine son verilmesinin ardından ;



7

Marius Sumudica : Malatyaspor sözleşmemi feshetti, tazminat almadım. FIFA'da bir dava açacağız.



8

Rumen teknik adam hakkında ortaya atılan iddialar üzerine ortalık karıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR