07.02.2022-15:30 (Son Güncelleme:07.02.2022-15:44)


1

Galatasaray'ın PSG'nin orta saha futbolcusu Junior Dina Ebimbe ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Transfer süresinin bitmesine kısa bir süre kala Süper Lig'de transfer yarışı büyük hız kazandı. Süper Lig'de transfer yarışı büyük hız kazanırken Galatasaray'dan çok sürpriz bir adım geldi. Sarı kırmızılıların, Paris Saint Germain'in genç futbolcusu Junior Dina Ebimbe ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Gelen son haberlere göre Galatasaray 21 yaşındaki 8 numara Junior Dina Ebimbe'yi mutlaka kadrosuna katmak istiyor. Paris Saint Germain'in yetenekli olan fakat takımda süre bulmada sıkıntısı yaşayan futbolcuyu tecrübe kazanması için bir takıma kiralamak istediği aktarıldı.



4

Bu noktada Galatasaray'ın futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Genç yeteneğin bu bakıma Galatasaray'a transferine yüksek ihtimal olarak bakılıyor.



5

Bayer Leverkusen'ın bonservisiyle birlikte almak istediği fakat PSG'nin buna yanaşmadığı için geçtiğimiz zamanlarda transferin gerçekleşmediğine değinildi. Sarı kırmızılıların kiralama yönteminin Paris Saint Germain'in de daha çok işine geldiği öğrenildi.



6

21 yaşındaki futbolcunun daha fazla süre bulabileceği bir takımda oynamak istediği ve bu anlamda Galatasaray'ın teklifine oldukça sıcak baktığı öğrenildi.



7

Paris Saint Germain altyapısından yetişen Junior Ebimde, bu sezon 8'i lig olmak üzere toplam 12 resmi karşılaşmada Paris Saint Germain formasını giydi ve 407 dakika sahada süre buldu.



8

Genç yetenek PSG'nin altyapısında başladığı kariyerine bir dönem Le Havre takımında kiralık olarak gitti. Ardından PSG'ye gitti. Paris Saint Germain sonrası Dijon'a kiralandı. Dijon'un ardından Paris Saint Germain'e geri döndü. Futbolcu ana mevkisi olan merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın sağında görev alabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR