07.02.2022-15:08 (Son Güncelleme:07.02.2022-15:08)


1

Çaykur Rizespor transfer döneminde hamlelerini yapmaya devam ediyor. Transferin dikkat çeken Karadeniz ekibi son olarak Başakşehirli yıldızı kadrosuna kattı.



2

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin kuşkusuz en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Çaykur Rizespor'da transfer bombaları patlamaya devam ediyor.



3

Transfer döneminde kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Gedson Fernandes ile tüm dikkatleri üzerine çeken Karadeniz ekibi bu kez bir hamle daha yaptı.



4

Karadeniz ekibi Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu Carlos Ponck'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.



5

' Çaykur Rizespor’umuz Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nden Carlos Ponck'u sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti. İstanbul’da Başkan Yardımcımız Selim Selimoğlu ile bir araya gelen 27 yaşındaki savunma oyuncusu, kendisini sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor’umuza bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Carlos Ponck'a kulübümüze 'Hoş geldin' diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. ' ifadelerine yer verilerek transfer resmen açıklandı.



6

2019-2020 sezonunda Portekiz Ligi ekibi Desportivo Aves'den Medipol Başakşehir'e transfer olan Carlos Ponck, 70 karşılaşmada forma giyerken bu mücadelelerde 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağladı. Ayrıca Yeşil Burun Adalı futbolcu Carlos Ponck, Başakşehir formasıyla 1 Süper Lig şampiyonluğu kazandı.



7

Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan Carlos Ponck imzayı attı.



8

Çaykur Rizespor'un yaptığı bu transfer hamlesiyle birlikte transfer dönemini sonlandırdığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR