Marius Sumudica'dan Yeni Malatyaspor İle İlgili Şaşırtan İtiraf!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Marius Sumudica, galip geldikleri Adana Demirspor maçının ardından takımdaki genel durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

18.10.2021-16:48 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-16:48) Marius Sumudica'dan Yeni Malatyaspor İle İlgili Şaşırtan İtiraf!

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Rumen teknik adam Marius Sumudica, Adana Demirspor maçında aldıkları galibiyetten memnun olduğunu iletirken takımdaki genel durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

RUMEN TEKNİK ADAMDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Marius Sumudica, yapmış olduğu açıklamalarda ;

BÖYLE BİR OYUNCU GRUBUYLA İLK KEZ ÇALIŞIYORUM

Takım, beklentilerimi çok çabuk kavradı. Anlattıklarımı bu kadar hızlı kavrayan bir oyuncu grubuyla ilk defa çalışıyorum, çok hızlılar. Tecrübeli ve 35 yaşını geçen oyuncular var, onlar da genç oyuncular gibi davranıyor, sanki okulda öğrenmek isteyen öğrenci gibiler. Oyuncularımla aramda çok güzel bir ilişki var.

MAÇA GELEN TARAFTARLARIMIZ MUTLU DÖNECEK

Taraftarların maça gelerek bizi desteklemelerini istiyorum. Çünkü taraftarsız bir takımın kimliği yoktur. Adana'da gördüğüm hoşuma gitti, yaklaşık 15 bin taraftar vardı, takımlarını desteklediler. Hatta maçı kaybettikten sonra da desteklemeye devam ettiler. Hiç kimse takımına kötü bir şey söylemiyordu. Tabii taraftarlarımızın maçtan sonra bize kızgın olmasını istemiyorum. Söz veriyorum, takımım performansını sahaya yüzde 100'ünü yansıtacak. Maçımıza gelen herkes evine mutlu dönsün istiyorum.

ALTAY MAÇINI KAZANMAZSAK...

Şu ana kadar bir şey yapmış değiliz, sadece 3 puan aldık. Eğer Altay maçını kazanmazsak, bu 3 puanın hiçbir anlamı yok.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal