Trabzonspor-Fenerbahçe Derbisinin Ardından Luiz Gustavo'dan Hakem Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasına oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde sahadan galip ayrılan bordo mavililer ligde namağlup bir şekilde liderlik koltuğuna oturdu.

18.10.2021-15:32 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-15:32) Trabzonspor-Fenerbahçe Derbisinin Ardından Luiz Gustavo'dan Hakem Açıklaması

Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında 1-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kalmasıyla birlikte maçın kontrolünü kaybetti. Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'ın yıldızlaştığı müsabakada bordo mavililer karşılaşmada 3 gol birden bularak sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrıldı.

LUİZ GUSTAVO'DAN HAKEM AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Luiz Gustavo, Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan ile ilgili yaptığı açıklamalar ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yıldız futbolcu Luiz Gustavo, Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan ile ilgili açıklamalarında ;

KARİYERİMDE BÖYLE BİR MAÇ GÖRMEDİM

Bir futbol profesyoneli olarak dünkü maç boyunca ve sonrasında yaşananları gördüğümde, bunlara sebep olan hakemin yerinde olmayı asla istemezdim. Hakemliğin doğası gereği iki tarafa eşit olması gereken ancak maç içerisinde öyle olduğunu ne yazık ki hissedemediğimiz bir maç oldu. Aynı pozisyonlarda bambaşka yaklaşımlar gördük, kırmızı karta sebep olan pozisyona değinmeyeceğim dahi... Ben daha önce, kariyerim boyunca bir hakemin maç içerisinde bir takımın oyuncularına karşı bu kadar gergin göründüğü bir yaklaşımı hiç yaşamadım. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal