Mario Balotelli Kimdir? Mario Balotelli Videoları

Galatasaray’ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği öne sürülen Mario balotelli kimdir? Mario Balotelli hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

08.06.2018-09:11 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-09:21)
Galatasaray’ın yeni sezonda İtalyan forvet Mario Balotelli’yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz İtalyan oyuncu hakkında geçtiğimiz günlerde Mario Balotelli hakkında açıklamalarda bulunmuş ve “Balotelli menajerler tarafından bize önerildi” ifadesini kullanmıştı.. Başkan Cengiz, İtalyan yıldızın disiplin problemi olduğunu fakat Fatih Terim’e bu konuda güvendiğini belirterek “Balotelli’nin disiplin sorunları var ve bu nedenle çekincelerimiz mevcut. Tabi tek sorun eğer disiplin olursa hocamız Fatih Terim, Balotelli’yi adam eder” şeklinde konuşmuştu.

MARIO BALOTELLI KİMDİR?

12 Ağustos 1990 tarihinde İtalya’nın Palermo kentinde dünyaya gelen Gana asıllı İtalyan forvet Mario Balotelli, son olarak Fransa ekiplerinden Nice’te forma giydi.

27 yaşındaki yıldız oyuncu futbol kariyerinde 3 sezon boyunca İtalyan ekibi Inter’de oynadıktan sonra Premier Lig takımlarından Manchester City’ye transfer oldu. Ada ekibinde de 3 sezon forma giyen golcü oyuncu, sırasıyla Milan, Liverpool ve son olarak da Nice ekibinde oynadı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Balotelli, geride bıraktığımız sezonda Fransa Ligue 1’de Nice formasını 28 kez giyerken bu karşılaşmalarda 12 kez fileleri havalandırdı ve 1 de asist kaydetti.

İtalyan yıldızın Nice ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal