Abel Hernandez Kimdir? Abel Hernandez Videoları

Galatasaray’ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği öne sürülen Abel Hernandez kimdir? Abel Hernandez hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

07.06.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-18:05)

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın transfer gündeminde bonservisi elinde olan Abel Hernandez’in yer aldığı öne sürüldü.

Sarı kırmızılıların İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile kontratı sona eren forvet oyuncusu Abel Hernandez'e resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.

Uruguaylı golcünün transferinde herhangi bir pürüz yaşanması durumunda da devreye vatandaşı Fernando Muslera’nın gireceği bildirildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin Abel Hernandez’in transferini kısa süre içinde bitirmek istediği gelen haberler arasında…

ABEL HERNANDEZ KİMDİR?

8 Ağustos 1990 tarihinde Uruguay’ın Pando kentinde dünyaya gelen Abel Hernandez, son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’de forma giydi.

Kariyeri boyunca ülkesininin Central ve Penarol ekiplerinde forma giyen Hernandez ilk Avrupa deneyimini İtalya’da yaşadı. 2008-2009 sezonunda İtalya’nın Palermo takımına transfer olan forvet oyuncusu, 2014-2015 sezonunda ise İngiltere’nin Hull City takımının yolunu tuttu.

Bu sezon Hull City formasıyla İngiltere Championship’te 10 karşılaşmada forma giyen Uruguaylı oyuncu bu karşılaşmalarda 8 kez ağları havalandırdı ve 2 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

27 yaşındaki oyuncunun Hull City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal