Marek Hamsik: Sivasspor'u yenerek Süper Kupa'yı kazanmak isttiyoruz

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Marek Hamsik, Sivasspor ile oynayacakları Süper Kupa finalinin kendileri açısından çok önemli olduğunu ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde de gruplarda olmak istediklerini söyledi.

24.07.2022-14:38 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-14:38)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk hasretine son vermeyi başaran Trabzonspor’da önümüzdeki sezonda da hedef tamamen şampiyonluk ve Avrupa üzerine kurulu.

Yeni sezonun açılışında ilk olarak Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Süper Kupa finalinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’da sezon öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzonspor’un yıldız futbolcularından Marek Hamsik, Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hamsik, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Süper Kupa’yı kazanmak istiyoruz’

Sezona bir kupa maçıyla başlayacak olmamız ilginç ama güzel bir duygu olacak bizim için. Sezonun ilk maçında büyük ve önemli bir maça çıkıyorsunuz. Kupa kazanabileceğiniz bir maça çıkıyorsunuz. En büyük hedeflerimiz kupaları kazanabilmek. Süper kupa da o büyük hedeflerden biri.


‘Bu stadyumda güzel anılarımız var’

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda final maçını oynayacak olmamız bizleri heyecanlandırıyor. Daha önce bu statta gerçekten harika bir atmosfer vardı. Taraftarlarımız çılgınca destek veriyor bize, her zaman yanımızda olduklarını gösteriyor zaten. Umuyorum bu kupa maçında, Süper kupa finalinde taraftarlarımız yine o stadı dolduracak ve bize o desteği verecek.

‘Çok özel bir yarışma alanı…’

Şampiyonlar Ligi benim ve takım arkadaşlarımın hepsi için çok özel bir organizasyon. Umuyorum ki Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak özel bir duygu tabii ki. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her oyuncunun hayalidir. Çünkü çok özel bir yarışma alanı. Biz de umuyorum katılacağız ve Trabzonspor ile birlikte birçok maç oynayacağız.

Marek Hamsik taraftarlara seslendi

Biz taraftarlarımıza yalnızca teşekkür edebiliriz, çünkü harika bir destekti. Onlardan yine ricam bu sene de stadımızı doldurmaları. Onlar olduğunda sahada 12. oyuncu oluyorlar. Taraftarlarımızın desteğine her zamanki gibi ihtiyacımız olacak. Biz de Trabzonspor forması için sahada en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal