05.10.2021-14:37 (Son Güncelleme:05.10.2021-14:56)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonlarda formasını terleten İsviçreli golcü Michael Frey, yeni sezonda adeta küllerinden doğdu.



2

Yıldız futbolcu yeni sezonda Belçika ligi ekiplerinden Antwerp takımında adeta şov yapıyor. İsviçreli golcü yeni sezonda 10 karşılaşmada 12 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



3

Dikkatleri üzerine çeken futbolcu ile ilgili ise sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. İsviçreli golcü Michael Frey ile ilgili ilginç bir transfer hikayesi ortaya çıktı.



4

Michael Frey'in 2019 yılında Fenerbahçe formasını terletirken Leeds United'ın kapısından döndüğü aktarıldı. Leeds United'ın teknik direktörü Marcelona Bielsa'nın, İsviçreli golcüyü elinden kaçırdığı için çok pişman olduğu aktarıldı.



5

Diğer taraftan Michael Frey için yazılan haberde, "Ölümcül bitiriciliği ile birlikte hava hakimiyeti sayesinde, yedek soyunsa bile Leeds için çok farklı olabilirdi." ifadelerine yer verildi.



6

Aynı zamanda Leeds United'ın önümüzdeki dönemlerde Michael Frey'i yeniden transfer etmek isteyebileceği aktarıldı. Futbolcu gösterdiği performansla gerek Belçika'da gerek Avrupa'da dikkatleri yoğun bir şekilde üzerine çekmeyi başardı. Dikkatleri üzerine çeken İsviçreli golcü ile büyük takımların ilgilendiği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR