05.10.2021-13:03 (Son Güncelleme:05.10.2021-13:14)


1

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun hangi milli takımı büyük bir merakla bekleniyordu. 21 yaşındaki yıldız futbolcu Ay Yıldızlı takımımızın formasını giymeye karar verdi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin formasını terleten 21 yaşındaki yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu, önemli bir karara imza attı. Yıldız futbolcunun hangi milli takımı seçeceği ile ilgili büyük soru işaretleri vardı. Fenerbahçe'de yeni sezonda gösterdiği etkili performans ile dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcunun hangi takımda oynayacağı çok büyük merak konusuydu.



3

Daha önce Kanada Milli Takımı'nın teklifini kabul etmeyen, Hollanda Milli Takımı'nda ise oynama hakkı bulunan Ferdi Kadıoğlu milli takım kararını verdi. Futbolcu Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performans ile çok büyük ilgi çekmişti ve milli takıma mutlaka dahil olunması istenmişti.



4

Ferdi Kadıoğlu, Şenol Güneş zamanındaki öneriye düşünmek istediği belirterek yanıt vermemişti. Bu kararından vazgeçen milli futbolcunun, Türkiye'den resmi teklif alması halinde milli formayı giymek istediği aktarıldı.



5

21 yaşındaki futbolcunun bu kararı çok büyük ses getirdi. Ayrıca futbolcunun vereceği karar Fenerbahçe açısından da çok büyük önem taşıyor. Ferdi Kadıoğlu, Kanada veya Hollanda milli takımlarını seçmesi halinde gelecek sezon itibariyle yabancı oyuncu statüsünde görev alabilecek.



6

Futbolcuyla ilgili Stefan Kuntz'un ''Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunması lazım" dediği Ferdi'nin babası Feyzullah Kadıoğlu'ndan fotoğraflı yanıt gelmişti. Oğlunun kimlik kartıyla yaptığı paylaşıma, "Ferdi Kadıoğlu TC Kimlik Kartı... Gerisini size bırakıyorum TFF" notunu düşmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR