05.10.2021-12:04 (Son Güncelleme:05.10.2021-12:28)


1

Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray'ın oynadığı maça damga vuran Ali Palabıyık için MHK'nın ciddi kararlar alacağı öğrenildi.



2

Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray karşı karşıya gelmişti. Zorlu karşılaşmada tansiyon bir an hiç düşmemişti. Tansiyonun bir an düşmediği mücadelede çok tartışmalı olaylar yaşanmıştı.



3

Olaylı maçın hedefindeki isim ise maçın hakemi Ali Palabıyık oldu. Maçın hakemi ile ilgili MHK'nın kritik kararlar vereceği aktarıldı.



4

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasındaki mücadele olaylı bir karşılaşmaya sahne olmuştu. Tansiyonun yüksek olduğu maçta maçın hakemi Ali Palabıyık'ın verdiği kararlar maçta tansiyonun artmasına neden oldu.



5

Maçı belirtilen süreden 2 dakika fazla oynatan ve misafir takımın attığı son dakika golünde pozisyonu süzemeyen Ali Palabıyık ve VAR hakemi Abdülkadir Bitigen'in Merkez Hakem Kurulu tarafından en az dört hafta süre alamayacakları aktarıldı. Kıdemli yardımcı hakem Serkan Olgurcan da pozisyonda kusurlu görüldü. Palabıyık ve Bitigen ile özel konuşan MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın sert uyarılar yaptığı aktarıldı.



6

FIFA hakemi Ali Palabıyık, Süper Lig'de 4 maçta oynarken, Avrupa arenasında ise 3 maçta düdük çaldı. Ali Palabıyık'ın Trabzonspor-Galatasaray (2-2), Beşiktaş-Adana Demirspor (3-3) ve Çaykur Rize-Galatasaray (2-3) karşılaşmasında oldukça fazla eleştiriler aldığı görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR