17.08.2021-00:55 (Son Güncelleme:19.11.2021-11:07)


1

Spor Toto Süper Lig'de ilk haftanın kapanış mücadelesinde Giresunspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği karşılaşmaya takım arkadaşı olan Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırması damga vurmuştu. Olayın perde arkası ortaya çıktı.



2

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasının kapanış karşılaşmasında konuk olduğu Giresunspor deplasmanında 2-0'lık skor ile aldığı 3 puan kimseyi memnun etmedi.



3

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Marcao, karşılaşmanın 62. dakikasında genç takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı tartışma sonrasında önce 22 yaşındaki oyuncuya kafa attı ardından ise tokat ve yumruklar salladı.



4

Fatih Terim : Hepimiz, soyunma odasında, sahanın içinde her türlü münakaşayı ederiz. Hatta neredeyse birbirimize saldırma noktasına geliriz, yükseliriz ama ama ben ilk defa görüyorum böyle bir pozisyonu. Henüz ne olduğunu anlamış değiliz. Ne olursa olsun hoş değil. Durumu bir şekilde çözeceğiz, kimse merak etmesin. İkisi de bizim oyuncumuz ama Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Hem Kerem'in gençliğini koruyacağız hem de Marcao'ya gereği neyse yapacağız. Ne yapacaksak biz yapacağız. Maçın önüne geçti. Ancak bir sakin olalım. Her şeyi hallederiz. Kimse merak etmesin. Marcao önce Kerem'den, takım arkadaşlarından, Galatasaray taraftarından, Türk futbolundan özür dileyecek. Sonra bakacağız. Onu da hemen öldürmeyelim ama ötekinin de hakkını yedirmeyelim. Astım kestim ve attım demek çok kolay. Mesele yönetebilmek. Başkanımız, yönetimimiz, biz teknik heyet; gereken neyse yapacağız. Bundan herkes emin. Bir yandan kayıplar, bir yandan fiziki yorgunluklar bindiği zaman adrenalin çok fazla yükselip, böyle ters işler oluyor. Marcao'yu oraya iten sebebi anlamış değilim, onu oraya iten nedenleri soracağım, ne yaptı ki o kadar hiddetlendi? Kerem bizim kıymetlimiz, Marcao bizim kıymetli bir oyuncumuz. Öyle bir karakteri de yok. Yapılması gereken neyse yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bu aynı zamanda her oyuncuyu da ilgilendiren bir konu.



5

Ultraslan Grubu : Sezona galibiyetle başladığımız bu akşam ne yazık ki sahada görmek istemediğimiz, Galatasaray formasını taşıyanlar asla yakışmayacak bir hareket sergilenmiştir. Sahada yaşanan bu yakışıksız harekete asla taviz verilmemesini ve gereğinin yapılmasını Başkanımız ve Hocamızdan bekliyor. 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği olan Galatasaray'da; ' Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutucak olan ise karakterinizdir.



6

Giresunspor karşılaşmasının 62. dakikasında Marcao'nun takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırdığı olayın perde arkasındaki neden ortaya çıktı.



7

Brezilyalı oyuncunun Kerem Aktürkoğlu'na sık sık savunmaya yardımcı olmaması nedeniyle saha içinde eleştiride bulunmasının ardından Kerem Aktürkoğlu'nun sus işareti yapması ve ' Oyununu oyna! ' demesi üzerine Marcao'nun genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na sinirlenerek girdikleri sözlü tartışmanın ardından fiziksel olarak tartışmayı devam ettirdiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR