16.08.2021-19:11 (Son Güncelleme:07.09.2021-17:37)


1

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray, Rangers’da forma giyen Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi’ye transfer teklifinde bulundu.



2

Yeni sezon kadro planlamaları kapsamında iddialı bir takım kurmak isteyen Galatasaray, hücum bölgesi için de arayışlara girdi. Hücum bölgesini güçlendirmek isteyen Aslanlar, Rangers’ın 22 yaşındaki Rumen genç yeteneği Ianis Hagi’ye gözünü dikti. Gençlere verdiği önemle bilinen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in Ianis Hagi konusunda çok istekli olduğu öğrenildi. Yönetim de Fatih Terim’in talepleri doğrultusunda Rangers kulübü ile transfer görüşmeleri için masaya oturdu.



3

2024 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Rumen genç yetenek için Galatasaray kesenin ağzını açtı. Galatasaray, 22 yaşındaki genç hücum oyuncusu için 4 milyon euroluk bir teklif sundu fakat bu teklif Rangers tarafından reddedildi. Glasgow Rangers’ın genç yeteneğin bonservis bedeli için 11 milyon Euro’dan aşağısına inmek istemediği belirtiliyor. Bu yüzden Galatasaray’ın 22 yaşındaki Rumen genç yeteneği kiralama yoluyla kadrosuna katmak istediği gelen bilgiler arasında. Genç yeteneğin yeni sezonda kadroda yer alması için Galatasaray yönetiminin her yolu denediği belirtiliyor.



4

Galatasaray’ın efsane futbolcularından olan ve adını Galatasaray kulübüne altın harflerle yazdıran Gheorghe Hagi’nin, genç yeteneğin babası olmasının oyuncunun transferinde Galatasaray için rahatlık sağlayabileceği belirtiliyor. Efsane futbolcu Gheorghe Hagi, oğlu Ianis Hagi’nin bir gün Galatasaray formasını giymesini istediğini belirtmişti. Bu anlamda Ianis Hagi’nin, sarı-kırmızılı formayı giymesi olanaksız gözükmüyor.



5

22 yaşındaki Rumen hücum oyuncusu genç yetenek Ianis Hagi, babasının izinden emin adımlarla ilerliyor. Rangers’ın uzun yıllar sonra İskoçya Ligi’nde şampiyon olmasında önemli katkısı olan oyuncu tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Genç yetenek, hızı ve tekniğiyle ön plana çıkıyor.



6

Rumen yetenek, geçen sezon Rangers forması ile 45 maçta forma giymiş olup 8 gol ve 16 asistlik takımına katkı sağladı. Toplamda 2.784 dakika sahada kaldı. Ayrıca genç yetenek, Romanya Milli takımının formasını 16 kez terletme başarısında bulundu ve milli formayla 1 gol kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR