Maraşlı 2. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Maraşlı Dizisi Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Ekranların yeni dizisi Maraşlı, dün akşam izleyicisi ile buluştu. Dizinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Alina Boz'un performansı izleyiciden tam not aldı. Peki Maraşlı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.01.2021-09:30 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-11:27) Maraşlı 2. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Maraşlı Dizisi Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı yeni dizi Maraşlı dün akşam ATV ekranlarında ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizi ilk bölümünün ardından gözler 2. bölüm fragmanına çevrildi. Yeni dizinin henüz 2. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

MARAŞLI 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ekranların yeni dizisi Maraşlı ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizide gözler şimdi 2. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Yeni dizi Maraşlı 2. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

https://www.haber365.com.tr/magazin-haberleri/atv-marasli-dizisi-konusu-ne-oyuncular-kimler-h243303.html

MARAŞLI KONUSU

Maraşlı karakteri, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendisi için bir sahaf dükkanı açarak yaşamını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenmeye adamıştır. Ancak bir gün, güzeller güzeli Mahur Türel, Maraşlının sahaf dükkanına girince her şey değişecektir.

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in çocuklarından Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan kurtulması Maraşlı sayesinde mümkün olacaktır. Mahur ve Maraşlının adeta o gün kaderleri birbirine kenetlenir.


MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz'un yer aldığı, ilk blümüyle ekrana kitleyen Maraşlı dizisi İstanbul'un Beyazıt semtinde ve İstanbul'un farklı semtlerinde çekilmektedir.

MARAŞLI OYUNCULARI

ATV'de yayınlanacak Maraşlı dizisi oyuncuları arasında Burak Deniz ve Alina Boz başta olmak üzere; Kerem Atabeyoğlu, Sinem Akyol, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Türkü Su Demirel, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal