12.01.2022-18:31 (Son Güncelleme:12.01.2022-18:31)


1

ÇABUK UYUM SAĞLADI!

ÇABUK UYUM SAĞLADI!

Futbolcu sahadaki hırslı mücadelesi ve sahadaki duruşuyla taraftarların sempatisini kazandı. Bu sezon Alanyaspor'dan yeni transfer olan futbolcu gösterdiği başarılı performansla kısa süre içerisinde takıma uyum sağladı. Takımla ve Trabzon şehriyle kısa sürede uyum yakalayan futbolcu son zamanlarda dikkat çeken isimlerden birisi haline geldi.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Manolis Siopis, 14 Mayıs 1994 tarihinde Yunanistan'ın Alexandroupoli şehrinde doğmuşur. Futbola ise ilk olarak Olympiakos takımında başladı. Olympiakos'u ardından Platanias ve Panionios takımında forma giydi. Paninonios takımından sonra Aris Selanik takımına transfer oldu. Aris Selanik performansı sonrası 2019 yaz transfer döneminde Alanyaspor'a transfer oldu. Alanyaspor'da sergilediği etkili performansla, 18 Ağustos 2021 tarihinde Trabzonspor'a transfer oldu. Şuan Trabzonspor'un formasını terletmektedir. Ayrıca Yunanistan Milli Takımı'nın milli futbolcusudur.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Yunan futbolcu Manolis Siopis sırasıyla; Olympiakos, Platanias, Panionios, ve Aris Selanik takımlarında forma giydi. Sonrasında ülkemizde Alanyaspor'da forma terletti. Futbolcu son olarak Trabzonspor'da oynamaktadır. Yunan futbolcu göstermiş olduğu performans ve sahadakiş duruşuyla gerek Trabzon takımının gerek Trabzonsporlu taraftarların büyük sevgisini kazanmıştır.



4

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Manolis Siopis Yunanistanlı'dır. Kendisi Yunanistan Milli Takımı'nın formasını terletmektedir. Oynadığı futbolla ülkesinde de sevilen isimlerden birisidir.



5

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Yunan futbolcu Manolis Siopis'in boyu 1.71 m'dir.



6

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Futbolcunun ana mevkisi önliberodur. Önlibero olmasının yanı sıra merkez orta saha olarak görev alabilmektedir.



7

KİLOSU NEDİR?

KİLOSU NEDİR?

Futbolcu 69 kg ağırlığa sahiptir.



8

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Yunan futbolcu Manolis Siopis, kariyeri boyunca çıktığı 262 karşılaşmada 1 gol atmıştır ve 6 kez asist yapmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR