12.01.2022-17:57 (Son Güncelleme:21.07.2022-17:24)


1

Takımla yolları ayrıldı

Takımla yolları ayrıldı

Yıldız oyuncu yakın zamanda Trabzonspor'dan ayrılı. Futbolcunun yeni adresi ise büyük merak konusu haline geldi.



2

Taraftarlar onu çok sevmişti

Taraftarlar onu çok sevmişti

Yıldız futbolcu sergilediği başarılı performansla gerek takımı Trabzonspor'un gerek Trabzonsporlu taraftarların büyük sevgisini kazandı. Bordo mavililerin hücum yollarında başarılı işlere imza atan futbolcu Türkiye'de şimdiden iz bırakan isimlerden birisi oldu.



3

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

Anthony Nwakaeme, 21 Mart 1989 tarihinde Nijerya'nın Lagos kentinde doğdu. Futbola ise ilk olarak Danimarka'nın Vejle Kolding takımında başladı. Burada sergilediği performansla Romanya'nın U Cluj takımına transfer oldu. Ardından ise Romanya'nın Arieşul Turda takımına transfer oldu. Kariyerine yine aynı ülkede Petrolul takımıyla devam etti. Futbolcu kariyerinde kritik bir karar alarak İsrail'in Hapoel Raana takımına transfer oldu. Buradaki sergilediği performansla ülkenin önde gelen takımlarında H. Beer Sheva'nın yolunu tuttu. İsrail ekibinde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcu 20 Ağustos 2018 tarihinde Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.



4

Hangi takımlarda oynadı?

Hangi takımlarda oynadı?

Nijeryalı futbolcu sırasıyla; Vejle, U Cluj, Arieşul, Petrolul, Hapoel Raanana, H. Beer Sheva ve son olarak Trabzonspor'un formasını başarıyla terletmektedir.



5

Hangi mevkide oynamaktadır?

Hangi mevkide oynamaktadır?

Futbolcu, ana mevki olarak sol kanat pozisyonunda oynamaktadır. Sol kanat oynamasının yanı sıra santrafor ve forvet arkası pozisyonlarında da görev almaktadır.



6

Başarıları nedir?

Başarıları nedir?

Nijeryalı futbolcu İsrail'de 3 kez Lig Şampiyonluğu yaşadı. 2 kez İsrail Süper Kupası'nı kazandı. Türkiye'de ise 1 kez Türkiye Kupası'nı ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. Son olarak ise Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.



7

Nerelidir?

Nerelidir?

Anthony Nwakaeme Nijeryalı'dır.



8

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Futbolcu, 21 Mart 1989 doğumludur. Yani 32 yaşındadır.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR