12.01.2022-17:55 (Son Güncelleme:02.03.2022-16:45)


1

Galatasaray'da 1. Lig ekibi Eyüpspor'a transferiyle büyük bir olay olan ve haftalarca gündemden düşmeyen genç oyuncu Erencan Yardımcı'nın transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.



2

Süper Lig devi Galatasaray'dan TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a 4.2 milyon liralık transfer ücretiyle transfer olan genç oyuncu Erencan Yardımcı, gerçekleştirdiği bu transfer ile birlitke haftalarca gündemden düşmemişti.



3

Bu transfer ile ilgili ortaya çok fazla iddia ortaya atılmış ancak Galatasaray ve Eyüpspor bu iddialara bir yanıt vermemişti.



4

Eyüpspor formasıyla bu sezon tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 19 yaşındaki Erencan Yardımcı, bu sezon resmi karşılaşamalarda 9 kez süre alırken bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.



5

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, teknik direktörü Francesco Farioli'nin özel isteği üzerine Eyüpspor forması giyen 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilmek adına çalışmalara başladı.



6

Eyüpspor'un kapısını Erencan Yardımcı transferi için çalan Alanyaspor aldığı yanıt ile şoke oldu.



7

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, Erencan Yardımcı transferi için Süper Lig ekibi Alanyaspor'dan tam 6.5 milyon euroluk bir bonservis ücreti istedi.



8

Alanyaspor gelen bu yanıt karşısında adeta şoke olurken genç golcüyü bu kez sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etme konusunda el sıkıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR