14.02.2022-16:56 (Son Güncelleme:14.02.2022-17:07)


1

Manchester United'ın, Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sezon sonunda futbola bırakmayı düşündüğü öğrenildi.



2

Manchester United formasını terleten Cristiano Ronaldo ile ilgili kiritik gelişmeler yaşanmakta. Yıldız futbolcu, dünya futbolunun son 20 yılına damgasını vurmuştu. Uzun yıllardır Lionel Messi ile beraber futbolun zirvesini paylaşan Potekizli futbolcu son dönemde beklentilerin gerisinde kaldı.



3

Uzun yıllardır Lionel Mesiy'le birlikte futbolun zirvesini paylaşan Portekizli futbolcunun son dönemlerde beklentileri karşılayamadığı gözlemlenmekte.



4

Futbolcu bu sezon beklentilerin epey bir gerisinde kalırken, yıldız isimle ilgili kritik haberler geliyor.



5

Yaz transfer döneminde Manchester United'a transfer olarak futbolseverleri şaşırtan Ronaldo, son zamanlarda oynadığı karşılaşmalarda beklentilerin altında kaldı. Yıldız futbolcu son 6 karşılaşmada rakip ağları havalandıramadı.



6

2009'dan bu yana en uzun gol atamama serisini yaşayan futbolcu, oynadığı son altı maçta gol atamadı. Beşi Premier Lig olmak üzere altı karşılaşmada gol atamayan Ronaldo, futbol tarihinin en üretken golcülerinden birisi olmasına rağmen son karşılaşmalarda etkisiz kaldı. Futbolcu son golünü 30 Aralık'ta takımının 3-1 kazandığı Burnley karşılaşmasında attı.



7

Sezon sonunda Manchester United ile yollarını ayırıp Fransa devi PSG'ye transferi konuşulan futbolcudan kritik karar geldi. 37 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Manchester United'dan ayrılarak PSG'ya transfer olması beklenirken Cristiano Ronaldo'nun kararı herkesi şaşırtmış durumda.



8

Ronaldo'nun yakın çevresine artık yaşlandığını ve futbolu bırakmayı düşündüğünü anlattığı belirtildi. Sezon sonunda yeni bir transfer yerine emekli olmayı planlayan Ronaldo'nun bu düşüncesi gündeme oturdu. Futbolcunun kariyeriyle ilgili sezon sonunda vereceği karar bu anlamda büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR