14.02.2022-16:03 (Son Güncelleme:14.02.2022-16:42)


1

Galatasaray'da, Fatih Terim'in ardından göreve gelen Domenec Torrent yaptığı hamleler ile eleştiri oklarını üzerine çekti.



2

Sarı kırmızılılarda Fatih Terim'in ardından göreve gelen Domenec Torrent, Süper Lig'de çıktığı 5. karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılamamış oldu. İspanyol çalıştırıcının bu süre aldığı kararlar ise gündeme oturdu. Domenec Torrent'in yaptığı yanlışlar çok konuşuluyor



3

Takımın başında Fatih Terim varken en çok eleştirilen isimlerden birisi olan 35 yaşındaki Hollandaki futbolcu Domenec zamanında süre almaya devam etti. Bu sezon 28 karşılaşmaya çıkan ve sürekli gönderilecek isimlerin başında bulunan Babel, sadece 1 gol ve 1 asist katkı verdi.



4

Berkan Kutlu ile Taylan Antalya'lı nın ligde yan yana oynatılması uyum getirmemişti. Domenec Torrent bu konuda ısrara devam etti ve yoğun eleştiriler aldı.



5

Galatasaray'da sezonun açık ara maliyet performans anlamında en kötü transferi futbolcu oldu. Ömer Bayram'ın iyi oynamaya başladığı dönemde neden hala bu futbolcunun oynadığı taraftarlar tarafından sorgulanıyor.



6

Teknik adamın Halil Dervişoğlu'nu çoğu karşılaşmada tek forvet olarak sahaya sürmesi de eleştiriler konulardan birisi oldu. Futbolcunun ileri uçta tek başına etkisiz olduğu gözlemlendi.



7

Domenec Torrent'in, sarı kırmızılılara geldiği günden bu yana oyuncu tercihleri anlamında yaptığı hamleler de yoğun eleştiri almakta.



8

Kayserispor karşılaşmasında mutlaka gol bulması gereken sarı kırmızılılarda Babel ve Taylan'ın 90 dakika sahada kalması gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR