26.10.2021-16:54 (Son Güncelleme:26.10.2021-17:35)


1

Manchester United yönetimi, 5-0'lık Liverpool yenilgisinden sonra eleştiri oklarını üzerine çeken Norveçli çalıştırıcı Ole Gunnar Solskjaer'e son bir şans daha verdi.



2

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig'i şok bir skorla dalgalandı. Manchester United ile Liverpool'un kozlarını paylaştığı karşılaşma çok büyük ses getirdi. Büyük bir rekabete sahne olması beklenen maç deplasman ekibi Liverpool'un 5-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı. Alınan bu mağlubiyet Manchester United cephesinde büyük bir yıkıma yol açtı.



3

Alınan bu mağlubiyet Manchester United cephesinde büyük bir yıkıma yol açtı. Aldıkları skor karşısında şaşkına dönen takımda eleştiri oklarını takımın teknik patronu Ole Gunnar Solskjaer üzerine çekti. Taraftarların ve takımın yoğun eleştiriler yaptığı Norveçli teknik adamla yolların ayrılması bekleniyordu. Teknik adam ile ilgili İngiliz ekibi Manchester United'dan önemli bir karar geldi.



4

Manchester United yönetimi, Norveçli teknik adama son bir şans daha verdi. Edinilen bilgilere göre Manchester United yönetiminin yoğun baskılara rağmen takımın performansına odaklandığı aktarıldı. Manchester United'da alınan ağır yenilgi sonrası gerek Manchester United takımında gerek taraftarlar Norveçli çalıştırıcının kesinlikle takımdan yollanmasını isteniyordu.



5

İngiliz ekibi Manchester United'ı çok zorlu bir fikstür bekliyor. Zorlu fikstürden önce Liverpool'dan alınan 5-0'lık ağır yenilginin ardından taraftarlar epey bir endişeliler.



6

Manchester United'ın bu 5 maçlık zorlu fikstürü nasıl atlatacağı büyük merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR