12.04.2022-12:45 (Son Güncelleme:23.06.2022-14:58)


1

Merih Demiral, Avrupa devlerinin yoğun bir şekilde dikkatini çekiyor. Futbolcuyla Manchester United'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Önemli takımların transfer listesinde bulunan Merih Demiral ile son olarak sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İngiliz devi Manchester United'ın, Atalanta formasını terleten Merih Demiral ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



3

Atalanta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan Merih Demiral'ın opsiyonunu kullanma kararı aldı fakat İtalyan ekibinin planı bununla sınırlı değil.



4

Son gelen bilgilere göre Merih Demiral'ın tapusunu 28 milyon euro karşılığında alacak olan Atalanta, futbolcuya imza attırır attırmaz Merih'e ilgisi olan Manchester United ile temasa geçecek.



5

Manchester United'ın olası Merih transferinse 30 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenilirken Atalanta'nın milli stoperimizden elde etmek istediği gelir de belirlendi.



6

Atalanta'nın pazarlık masasına 40 milyon euro ile oturacağı ifade ediliyor. Eğer orta yol bulunursa futbolcu Manchester United'a imza atacak.



7

A Milli Takım'ın yıldız ismi Merih Demiral bu sezon Atalanta forması ile tüm kulvarlarda toplam 34 karşılaşmaya çıktı. 34 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist katkısı sunmayı başaran 24 yaşındaki milli yıldız toplamda 2701 dakika da sahada kalma başarısında bulundu.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR