12.04.2022-12:05 (Son Güncelleme:21.06.2022-17:14)


1

Son olarak Fenerbahçe ile ilgili bomba haberi Mısır basını duyurdu. Çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Zamalek formasını terleten Ahmed Sayed Zizo ile prensipte anlaşmaya vardı.



2

Süper Lig'de istikrarlı bir döneme giren Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro çalışmalarına başlanılmış durumda. Fenerbahçe'de transfer anlamında gündeme sürpriz isimler gelirken son olarak gündeme bomba bir iddia düştü. Mısırlı gazeteci Mohamed Shabana'nın haberine göre sarı lacivertliler Zamalek'te forma terleten Ahmed Sayed Zizo ile prensip olarak anlaşmaya vardı.



3

Gazeteci açıklamasında, 'Zizo, Türk kulübü Fenerbahçe'den resmi bir teklif aldı ve prensip anlaşmasına vardı. Fenerbahçe ile görüşmeler şu aşamada devam ediyor.



4

Bazı menajerlik şirketleri, Körfez takımları dahil olmak üzere, bir İngiliz kulübünün de kendisine ilgi duyduğunu Zizo'ya aktardı ve bu görüşmenin ardından oyuncu, kendisine gelecek daha iyi bir teklifi beklemeye başladı.'



5

'Zizo, Fenerbahçe'den de daha iyi bir teklif bekliyor. Oyuncu, Avrupa'ya dönmek istiyor. İstediği teklifin gelmesi halinde, Zamalek'ten ayrılmak için tereddüt dahi etmeyecek.' şeklinde açıklamalarına son verdi.



6

26 yaşında olan Mısırlı futbolcu Ziza futbol hayatına Mısır'ın Wadi Degla takımında başladı. Sonrasında Belçika'nın Lierse takımına transfer oldu. Sonrasında ise Portekiz'in Nacional ekibine gitti.



7

Lierse sonrasında Portekiz'in bir başka takımı olan Moreirense'ye transfer oldu. Moreirense sonrasında ise ülkesi Mısır'ın Zamalek takımına transfer oldu.



8

Ana mevkisi sağ kanat olan futbolcu sol kanat ve merkez orta saha olarak görev alabilmektedir. Ayrıca Mısır Milli Takımı'nın güncel futbolcusudur.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR