24.02.2022-14:21 (Son Güncelleme:24.02.2022-14:35)


1

Rusya - Ukrayna savaşının başlamasının ardından Manchester City'nin yıldız futbolcusu Zinchenko'dan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çarpıcı sözler geldi.



2

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş dünya kamuoyunun gündemini derinden etkiledi. Rusya'nın, Ukrayna'ya savaş ilan etmesi spor basınında da geniş yer buldu. Son olarak Manchester City'nin Ukraynalı dünya yıldızı Zinchenko'nun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı.



3

Rusya - Ukrayna savaşının ardından sporculardan ve futbolculardan tepkiler gelmeye devam etmekte. Manchester City formasını terleten Ukraynalı futbolcu yaptığı paylaşımla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sert tepkilerde bulundu.



4

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ukraynalı yıldız Zinchenko, Putin'in fotoğrafıyla birlikte, 'Umarım en kısa zamanda ölürsün, yaratık.' ifadelerine yer verdi.



5

Manchester City'nin yıldız futbolcusu Zinchenko'nun yaptığı bu paylaşım sosyal medyadan gündemi adeta salladı.



6

Futbolcuya özellikle ülkesinden yoğun destek geldiği görüldü.



7

Ayrıca dünyada savaş karşıtlarından da futbolcuya önemli ölçüde destek gelmiş durumda.



8

Rusya - Ukrayna arasında yaşanan krizi spora ve futbola yansımaları da büyük bir merakla takip edilmekte. Ukrayna'da çıkan savaş nedeniyle ülkede alınan son karar ile Ukrayna Ligi'nin 1 ay dondurulduğu açıklanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR