24.02.2022-13:47 (Son Güncelleme:24.02.2022-14:03)


1

Fenerbahçe'de bir süredir teknik adamlık için gündemde olan başarılı Alman çalıştırıcı Joachim Löw ile el sıkışıldığı öğrenildi.



2

Bu sezon geçici olarak takımın başına İsmail Kartal'ı getiren Ali Koç, gelecek sezon için çok bomba bir isimle anlaştı. Ali Koç, adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Joachim Löw ile el sıkıştı.



3

Fenerbahçe yönetimi, 2022-2023 sezonu planlamasına şimdiden son hız başladı. Başkan Ali Koç, yeni teknik direktör konusunda çok önemli bir isimle anlaştı. Ali Koç'un, Alman çalıştırıcı Löw'ü takımın başına getireceği öğrenildi.



4

Hatta Löw'ün Samandıra'daki antrenmanları yakından takip etmeye başladığı gelen bilgiler arasında yer almakta. Başarılı ismin Türkiye'ye geliş tarihi bile belli oldu.



5

Son alınan bilgilere göre Fenerbahçe ile prensip anlaşmaya varan Löw ekibini tamamladı. Alman teknik direktörün 3 tane de yardımcısı olacak.



6

Alman çalıştırıcı Löw'ün iki yardımcısını kendisi getirirken, üçüncü yardımcısını ise İsmail Kartal olacağı aktarıldı. Alman teknik adamın bütün idmanları takip ederken, takım ile alakalı futbolcular ile ilgili sık sık İsmail Kartal'dan rapor aldığı öğrenildi. Ayrıca teknik adamın, kurulan sistem üzerinden takımın idmanlarını da izleyerek futbolcuları yakından takip ettiği ifade edilmekte.



7

Başarılı Alman hocanın İstanbul'a geliş tarihi ise netlik kazanmaya başladı. Alman hocanın mayıs ayında İstanbul'da olması beklenmekte.



8

Yaşanan bu gelişmeler Fenerbahçeli taraftarları da oldukça heyecanlandırmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR