24.02.2022-12:29 (Son Güncelleme:24.02.2022-12:43)


1

Fenerbahçe gelecek sezon için gözüne Ganalı sol açık Frank Acheampong'u kestirdi. Sarı lacivertlilerin futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.



2

Fenerbahçe'nin Ganalı sol açık Frank Acheampong ile ciddi bir şekilde ilgilendiği gelen bilgiler arasında bulunmakta.



3

28 yaşındaki Ganalı yıldız futbolcunun hem sol açık hem de sol bek bölgesinde rahatlıkla görev yapması Fenerbahçe'nin transfer iştahını kabartmakta. Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'de top oynayan Frank Acheampong'un takımıyla 31 Aralık 2024 tarihine kadar sözleşmesi var.



4

Ganalı sol açığın güncel piyasa değeri ise 5 milyon civarında bulunuyor. Frank Axheampong'un Çin Ligi'nde yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle yeniden Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı belirtildi.



5

Bu anlamda Fenerbahçe'nin futbolcuyla gelecek sezon için anlaşma yapmaya çalıştığı öğrenildi. Futbolcunun da sarı lacivertlilerin kendisine olan ilgisinden oldukça memnun olduğu gelen başka bilgiler arasında bulunuyor.



6

1993'de Gana'nın Accra kentinde doğan futbolcu futbola ülkesinin King Fasial takımında başladı. Ardından Tayland Ligi ekiplerinden Buriram United'a transferi gerçekleşen Acheampong, 2013 Ocak ayında Belçika'nın köklü takımlarından Anderlecht'in yolunu tuttu.



7

Belçika'da 4 sezon top oynayan Ganalı, 2017'de Çin ligi ekiplerinden Tianjin'e gitti.



8

Şimdilerde ise aynı ligden Shenzhen FC'ye transfer oldu. Yıldız futbolcunun kariyerinde 292 karşılaşmada 66 gol ve 44 asisti var. Ayrıca futbolcu Gana Milli Takımı ile 23 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR