24.02.2022-11:37 (Son Güncelleme:24.02.2022-11:54)


1

Teknik adamlık koltuğunu sezon sonuna kadar Önder Karaveli'ye emanet eden Beşiktaş gelecek sezon için ise ünlü Portekizli teknik adam Nuno Espirito Santo ile ilgileniyor.



2

Teknik adam Önder Karaveli ile sezonu tamamlamak isteyen siyah beyazlılar gelecek sezonun hazırlıklarını ise yapmaya başladı. Beşiktaş'ta teknik adamlık için gündeme son olarak çok sürpriz bir isim geldi. Siyah beyazlıların Portekizli teknik adam Nuno Espirito Santo ile ilgilendiği vurgulandı.



3

Beşiktaş'ın teknik adamlık listesine son olarak dahil olan ismin Nuno Espirito Santo olduğu öğrenildi. Portekizli teknik adam ile Beşiktaş'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği ve çalıştırıcı ile temasların başladığı gelen bilgiler arasında bulunmakta



4

Nuno Espirito'nun da Türkiye'ye gelmeye olumlu baktığı gelen bir başka bilgiler arasında bulunuyor. Bu anlamda teknik adam ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.



5

Özellikle Beşiktaş taraftarları ünlü Portekizli teknik adamın Beşiktaş'a gelme durumunu heyecanla karşıladılar.



6

Sao Tome ve Principe ülkesinde hayata gelen Portekiz uyruklu teknik direktör futbolculuk yıllarında kale mevkisinde görev aldı. Portekiz Ligi, La Liga ve Rusya'da farklı takımların formasını giyen Nuno Espirito Santo teknik adamlık kariyerine Malaga'da kaleci atrenörlüğü ile başladı.



7

Sonrasında Panathiniaikos'da kaleci antrenörü olarak kariyerini sürdüren Nuno Espirito Snta ilk teknik adamlık tecrübe deneyimini ise Portekiz Ligi ekiplerinden Rio Ave ile yaşamış oldu. Sonrasında ise sırasıyla Valencia, Porto ve Wolverhampton ve Tottenham takımlarında görev aldı.



8

Teknik adam son olarak İngiliz ekibi Tottenham'ı çalıştırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR