Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'e elenilmesi sorası Mourinho'nun istenmeyen rekoruna ortak oldu!

Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesinde Manchester City, Real Madrid'e 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Maçın ardında ise İngiliz ekibinin teknik direktörü Pep Guardiola, 6 kere yarı finalde Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek daha önce Jose Mourinho'nun tecrübe ettiği kötü istatistiğe ortak oldu.

05.05.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-16:13) Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'e elenilmesi sorası Mourinho'nun istenmeyen rekoruna ortak oldu!

Şampiyonlar Ligi dün bir kez daha nefes kesen mücadeleye sahne oldu. Oynanan mücadelede Real Madrid kendi evinde Manchester City ile eşleşti. 4-3 sona eren ilk maçın ardından rövanş skoru büyük merak konusuydu. Rövanş maçında ise Real Madrid son dakikalarda inanılmaz bir geri dönüşe imza attı. Son dakikalarda 3 gol atan Real Madrid, İngiliz ekibini saf dışı bıraktı. Maç sonrasında ise Pep Guardiola kötü bir rekorun sahibi oldu.

Teknik adam kötü bir istatistiğe imza attı

Barcelona'yı çalıştırdığı dönemde 2010 ve 2012'de, Bayern Münih'i çalıştırdığı dönemde ise 2014, 2015 ve 2016'da Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde elenen Guardiola, bu sezon 6. kere  tecrübe etmiş oldu. Bu anlamda Guardiola daha önce Mourinho'nun tecrübe ettiği bu kötü istatistik rekoruna ortak oldu.


Açıklamaları dikkat çekti

Zorlu maçın ardından İspanyol teknik adam, 'Tur atlamaya çok yakındık ama onlar topu ceza sahasına getirdiğinde zorlandık. Onlar gol atana kadar problem yaşamamıştık ama en iyi futbolumuzu da oynamadık. Maçı bitirmeye yakındık ama bitiremedik. Futbol tarihinde böyle şeyler var.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal